ONA JE KĆER NAJBOGATIJEG SRBINA, KUPA SE U LUKSUZU: “Novac ne može kupiti sreću, ali radije bih plakala na jahti”

0

Ema Zepter izvanbračna je kćerjedne od najbogatijih srpskih obitelji, a oni su bračni par Filip i Madlene Zepter. Kako smo već vidjeli, kako na društvenim mrežama, tako i u medijima, Ema živi život koji samo rijetki mogu zaista razumjeti. Dovoljan je pogled na njen profil na socijalnim mrežama i već možemo zaključiti da gaji veliku ljubav prema putovanjima i umjetnosti, a njeno glavno prebivalište je u Londonu iako je poznato da njena porodica posjeduje luksuzne nekretnine i po drugim europskim metropolama, u kojima ona često boravi.

Sa sigurnošću možemo reći da je Ema najpopularnija članica njihove obitelji i o njihovim privatnim životima se zapravo veoma malo zna, poznato je da studira psihologiju u Londonu i da je izabrala tu sferu interesovanja kao svoj primarni cilj u životu. Intrigantan je i podatak da posjeduju raskošnu vilu na Dedinju, naravno, koja je u vlasništvu Eminih roditelja a nosi ime upravo po njima.

Filip i Madlena su svojevremeno, tokom početka 2000. godine na veoma obazriv način saopštili vijest o tome da su se odlučili usvojiti malu djevojčicu.”Ušla je u naše živote jednog prosinačkog dana 2000. godine i odmah se skrasila u našim srcima gdje nam je otvorila prostor kojeg prije nije bilo. Lijepo je kada se čovjek može ostvariti kao stvaralac, a zatim postati i roditelj, a još je ljepše kada možete ispraviti nepravdu i umjesto boli stvoriti ljubav. Dogodilo mi se i prvo i drugo” – kazala je njena majka, Madlene.

Međutim, Ema je sada već odrasla djevojka ​​koja ima 22 godine, izuzetno je popularna na socijalnim mrežama i broji više od 14.000 pratitelja na Instagramu. Njene najčešće objave su u vidu fotografijama na kojima prikazuje luksuzne apartmane, privatne avione, bazene i svoja putovanja na egozitčne lokacije, a o njenom životu se veoma često raspravlja na društvenim mrežama.

“Novac ne može kupiti sreću, ali radije bih plakala na jahti” – glasio je jedan od opisa njenih novijih fotografija, koji je izazvao razne reakcije drugih korisnika u komentarima. Kako je objavio Forbes časopis, Zepter je proglašen najbogatijim čovjekom u Srbiji i našao se na listi svjetskih milijardera 2016. godine, a njegovo bogatstvo tada je procijenjeno na 5 milijardi dolara.

Preporučujemo