ONA JE JEDINA POZNATA SRPSKA LOTO MILIONERKA: Posle dobitka Irena se razvela, posvađala sa porodicom, a dobila je i batine – EVO ZAŠTO (FOTO)

0

Irena Matejić je jedina državljanka Srbije koja je javno priznala da je osvojila veliki novac na lutriji. Ova žena koja ima 46 godina je dobila sedmicu što joj je donijelo dobitak od vrtoglavih dva miliona eura a sve se dešavalo prije 11 godina. Da stvarno ima sreće kada su igre u pitanju pokazalo se i prije tri godine kada joj je nedostajao samo jedan broj da opet osvoji glavnu premiju koja je tada iznosila šest miliona eura.

Međutim novac joj i nije donio veliku sreću u njenom privatnom životu jer e eubrrzo nakon dobitka razvela a sa svojom poordicom ne priča zbog novca. Irena koja je iz Mladenovca kaže da joj je želja da opet dobije sedmicu ali samo zbog toga što bi na taj način ušla u Ginisovu kljigu rekorda a novac koji bi osvojila bi dala u humanitarne svrhe i ne bi ga zadržala.

Irena se na ličnom primjeru uvjerila da novac ne donosi sreću i danas živi sa svojom kćerkom i često odlazi na putoovanja a stalno je zaposlena u jednoj agenciji za nekretnine. Ona ističe da je tek kada je dobila veliki novac shvatila da ljudi koji su joj bliski od nje očekuju da im ona riješava sve probleme što je dovelo do toga da sa svojom porodicom ne kontaktira.

Da je ona dobitnik sedmice se saznalo slučajno i to zato što se kako sama kaže previše radovala a nikada joj nije bila želja da cijela Srbija zna njen identitet. Irena je prije pet godina imala veliki sukob sa vlasnikom auto radionice Milanom Gavrilovićem i spominjalo se da je pretučena nakon čega je ona otišla u njegov servis i polila auta benzinom i prijetila da će sve zapaliti pa je policija i uhapsila.

Preporučujemo