Ona je glumila u kultnim serijama, bila u rijalitiju, LJUBILA se sa Ekremom i Erom: Ovako sada IZGLEDA! SVI U ŠOKU! (FOTO)

0

Danas ćemo se malo vratiti u prošlost i dotaći se filmske industrije. Postoji mnogo glumaca i i muzičara koji više nisu sa nama, nedavno smo se oprostili i od Marine Tucaković.

Danas ćemo se malo podsjetiti Gordane Bjelice koja je igrala nekoliko puta u domaćim serijama. Publika je najviše pamti kao Bebu, sektretaricu Popare u čuvenoj seriji “Srećni ljudi”. Gledali smo je i u serijama “Zvezdara”, “Porodično blago”, a jednom se pojavila i u rijalitiju Farma.

Zna se da se u rijaliti programe pojavljuju ljudi koji više nemaju šta da izgube jer im je to slamka spasa, pa je i ona pokušala ali se nije baš proslavila. Tada je šokirala sve, kada se ljubila sa pokojnim Ekremom Jevrićem i pjevačem Erom Ojdanićem, a posebno šokantno je bilo kada se saznalo da nakon ispadanja iz Farme nije imala para ni za taksi. Možete li zamisliti koliko je ona bila loša, kada je sav honorar morala dati produkciji u vidu kazni. Evo kako danas izgleda…

Preporučujemo