ONA JE BILA NAJVEĆA LJUBAV TOŠETA PROESKOG: Danas je udata i ima sina, a EVO KAKO IZGLEDA (FOTO)

0

Kada je u saobraćajnoj nesreći 2007. godine život izgubio poznati makedonski pjevač Toše Proeski cijela regija je tugovala jer su ga naprosto svi obožavali. Toše je bio momak koji je imao anđeoski glas i izgledao je savršeno a bio je poznat i kao veliki humanitarac i vjernik i teško je naći osobu koja ga nije voljela.

Imao je samo 27 godina kada je preminuo a o njegovom ljubavnom životu se malo znalo u javnosti. Iako su ga mediji povezivali sa mnogim djevojkama on nikada nije govorio javno o takvim stvarima i živio je svoj život daleko od očiju javnosti. Na sahrani su se svi pitali ko je djevojka duge plave kose koja je ljubila njegov kovčeg i ubrzo se saznalo da je u pitanju Andrijana Budimir rukometašica sa kojom je Toše bio u vezi kada je ona počela da igra za rukometni klub iz Skoplja 2001. godine ali su zbog obaveza koje su imali oboje ubrzo i prekinuli.

Šest godina kasnije su se pomirili i ponovo počeli svoju vezu ali ovaj put mnogo ozbiljnije i čak su i živjeli zajedno. Tako je ona tvrdila za medije dok je pjevačeva menadžerica tvrdila da njih dvoje uopšte nisu bili u vezi.

Navodno je i nakon sprovoda Andrijana bila nepoželjna u kući Tošetovih roditelja a muž Tošetove sestre je zabranio da dolazi kod njih  da  ne bi došla u posjed pjesama koje je Toše imao snimljene i na taj način pokušala da zaradi na njegovoj smrti.  Andrijana je nakon nekoliko godina našla sreću pored jecdnog ugostitelja iz Skoplja i rodila je i sina kojem su dali ime Maksim.

Preporučujemo