ONA JE 4 DECENIJE STARIJA OD NJEGA, SVET IH JE VEĆ STAVIO NA STUB SRAMA, A SAD ŽELE BEBU! Da li vi mislite da je ovo u redu?(VIDEO)

0

U posljednje vrijeme vrlo često imamo priliku čuti za veze između muškaraca i žena u kojima je velika razlika u godinama ali u korist žene. Naime nekako je društveno prihvaćeno da muškarac u vezi bude stariji i po nekoliko godina pa i decenija ali kada je slučaj obrnut to u većini slučajeva izaziva zgražanje javnosti.

Takav je slučaj i sa Čeril Mekgregor koja ima 61 godinu i koja se udala za Kurana Mekejna koji je od nje mlađi 40 godina. Njih dvoje su se proslavili širom svijeta zahvaljujući društvenoj mreži Tik Tok na kojoj redovno objavljuju kratka videa šaljivog sadržaja a nedavno su svoje pratioce obavijestili da žele da imaju i bebu pa razmatraju opcije koje imaju na raspolaganju.

Inače ona već ima i unuka koji je napunio 17 godina i mnogi smatraju da je njen brak sa Kuranom koji ima samo 24 nenormalan i svaki dan dobijaju jako puno poruka iz kojih isijava mržnja i uvrede. Oni su nedavno objavili video u kojima se vidi kako reaguju na pitanja koja dobijaju od svojih pratilaca i jedno od njih je bilo da li zaista smatraju da je u redu da osnuju porodicu a oni su u glas odgovorili da sanjaju o danu kada će imati djecu.

Drugo pitanje je bilo da li razmišljaju o usvajanju djeteta ili surogat majčinstvu a odgovor je bio da još uvijek razmatraju sve mogućnosti.  Jedno od provokativnih pitanja je bilo upućeno Kuranu a glasilo je da li on stvarno misli da će njegova supruga moći da brine o malom djetetu a on je odogovrio da je ona za to sposobna kao i bilo koja druga žena. Video pogledajte ovdje.