ONA ĆE BITI NOVA POBJEDNICA ZVEZDA GRANDA?! CIJELI ŽIRI NA NOGAMA APLAUDIRO: Ovo još nismo vidjeli (VIDEO)

0

20. godišnji Mustafa Mehić iz Gradačca, iz tima Marije Šerifović, u zadnjoj emitovanoj emisiji Zvezda Granda  je bio u duelu na sceni sa Milijevom kandidatkinjom, Zorjom Pajić iz Beograda koja ima 24. godine. Mehić se svima predstavio sa dvije pjesme “Lažo” Lapsus benda i “Pobednik” od Srećka Krečara, dok je Zorja pjevala pjesme ”Živote moj” Usnije Redžepove kao i ”Tango” grupe Negativ. Poslije završenog nastupa, cijeli je žiri ustao na svoje noge i uz gromoglasan aplauz su prije svega pozdravili Zorju, koja ih je bukvalno oduvala svojim nastupom, svojim glasom, ali i izgledom, te je od njih dobila svih šest glasova, da bi Bosanac na sve to rekao: ”Od ovoga može i da se rikne”.

Ni Mustafa nije prošao ništa gore, jer je i on dobio maksimalan broj glasova, tako da su i on i Zorja otišli u sljedeći krug. Popović je tada rekao Zorji da bira koga će za mentora,a  Jelena Karleuša joj je poručila da su u njenom slučaju đavolske sile umiješale svoje prste, te je rekla Zorji da ona nije sa ove planete, da bi na sve to Đorđe David rekao: ”Ova djevojka, koja ovako pjeva, završila je Akademiju po mom mišljenu ovom takmičenju dala na značaju i došla da pokaže da ovo ustvari vrijedi.”

Bosanac je Mustafi rekao da je on veoma dobar i zreo pjevač, te da je bio uvjerljiv i u tekstu i u melodiji, a Zorji je rekao da bi Bosanci rekli: ”Samo neko ko svira instrument može da ovako pjeva. Kod tebe ovdje ništa nije slučajno.” Na kraju je došao trenutak kada je Zorja trebala da izabere svoga mentora, a ona je na to rekla da ne želi da mijenja dosadašnjeg mentora, tako da će Mili nastaviti da radi sa njom

Preporučujemo