ON JU NAPUSTIO KADA JE IMALA 18 MESECI, A ONA… Ovo je ćerka Kemala Malovčića! GLUMI U POZNATOM FILMU; EVO KAKO IZGLEDA… (FOTO)

0

Znate i sami verovatno za poznatog bosanskog poevača Kemala Malovčića, koji inače nije toliko poznat među mlađim generacijama. U filmu Poslednja žurka vašeg života jednu od glavnih uloga igra i lepotica kojoj je ime edita Madita Malovčić.

Ona je inače ćerka ovog poznatog pevača narodne muzike, a sada živi u Austriji. U jednom intervjuu otkrila je sve detalje svoga detinjstva, a kaže da je imala mnogo problema u svome životu zbog njezinog prezimena. Inače edita je odrasla u Beču gde je njena majka razmišljala da iz prezimena izbaci “ić” kako bi skratila njeno prezime i da im obema bude lakše, no ipak je odlučila da to neće uraditi.

Nije htela ni da njena ćerka doživi bilo koji vid diskriminacije pa je odlučila da će njena ćerka ići u privatnu katoličku školi, jednu od najboljih na tom području. Kaže da je sve vrednosti usvojila u toj ustanovi, a iako joj nijedno od roditelja nije katoličke veroispovesti, jer otac joj je musliman, a majka pravoslavka, oni su ipak zadovoljni svime što je ona dobila u ovoj instituciji.

Iako ju je otac napustio kada je imala samo godinu i po ona se uvek znala nositi sa svim lošim danima ali i predrasudama sa kojima se susretala. Još uvek živi u Beču, a i njen sin koji ima 15 godina nosi isto pezime kao i ona- Malovčić.

Preporučujemo