ON JE PRAVI UNUK DEDA ŽIKE IZ ”ŽIKINE DINASTIJE”: OVAJ DASA JE UNUK ČUVENOG GIDRE- Žene otkidaju na njega, a on zna sve djedove TAJNE (FOTO)

0

Dragomir Bojanić  Gidra je bio jedan od najpopularnijih domaćih glumaca na ovim prostorima u bivšoj Jugoslaviji, a preminuo je prije tačno 28 godina,a  iza sebe je ostavio kćerku Jelenu koju je dobio u braku sa svojom koleginicom, glumicom, Ljiljanom Kontić. Tu je i unuk Jovan Stojanović, koji se bavi manekenstvom, a čiji je djeda bio rođeni Gidrin brat. Jovan je poznat i po tome što se pojavljivao u spotovima nekih naših estradnih zvijezda, radio je kao model mnoge kampanje za neke poznate brendove, a imao je i pozive da bude dijelom nekih rijalitija.

Po mnogim djevojkama, on je veoma atraktivan muškarac, a pojedini kažu i da je šarmantan na djeda, a Jovan je novinarima ispričao i kako je Gidra bio uhapšen jer je pričao viceve o Titu:

”Gidra je obožavao da priča viceve o Titu, a tada u to vrijeme su hapsili svakog ko to radi. Tako su jednom prilikom uhapsili i mog djeda. U stanicu je došao njegov brat da ga izbavi i kada ja ušao unutra, nigdje nikoga, ni na vratima, niti bilo gdje drugo. Samo se čula buka iz neke od kancelarija. Taj moj drugi djed je onda uletio u kancelariju, a na stolu sjedi Gidra, svi policajci oko njega, on priča viceve o Titu i oni svi zajedno umiru od smijeha. Tako je prošlo to cijelo hapšenje”

Otkrio je Jovan kako nisu istinite priče kako je Gidra bio veliki švaler i da je bio nevjeran svojoj ženi Ljiljani: ” Nije tačno da je moj djed bio švaler, zapravo je on mnogo volio moju babu. Ludo su se voljeli i od te silne ljubavi dolazilo je i do velikih svađa, pa su se zbog toga rastajali jedno od drugog, i to čak šest puta, ali on se njoj uvijek njoj vraćao. Nije odlazio od nje zbog drugih žena, to nikako nije tačno” 

Preporučujemo