ON JE POTPUNO POLUDIO! DEJAN NOSIO DALILU IZ ZADRUGE, HTIO DA ZAJEDNO POBJEGNU, ONA VRIŠTALA IZ SVEG GLASA! SVI GLEDALI U ČUDU! (VIDEO)

0

Aktuelni učesnici rijalitija Zadruga, sada već bivši bračni par Dejan i Dalila nikako ne prestaj da šokiraju gledaoce i zadrugare ovog rijalitija sa svojim ponašanjem. Naime, nakon što su se pomirili nakon sve što je Dejana uradila, Dejan očigledno nije uspio da pređe preko svega, koliko god pokazivao da je jak, pa tako imamo priliku da stalno vidimo neke nove svađe između njih dvoje.

I sinoć se isto desilo, nakon emisije “Pitanja gledalaca”. Naime, oni su se ponovo posvađali jer joj je Dejan zamjerio što se ona smijala Filipu Caru. Nakon loma koji je imao u pušionici on je izašao u dvorište i počeo je sve da lomi i ruši pred sobom. U jednom trenutku je došla Dalila, kako bi vidjela šta se dešava. On je tada na nju počeo galamiti i tu je izbila nova svađa. Dalila je vikala na njega iz sveg glasa, dok je on govorio kako je ona njega uništila i kako ga kida.

Preporučujemo