ON JE PO JELENI NAJBOLJI FRAJER U GRANDU, IKADA: Ne snimam se tokom intimnog čina- OTKRIO KAKVE JE SVE PONUDE DOBIVAO OD ŽENA I DJEVOJAKA (FOTO)

0

Takmičar u aktuelnoj sezoni “Zvezda Granda” Žarko Madžić dobio je kompliment od Jelene Karleuše da je on najbolji frajer koji se ikada pojavio na sceni Zvezda Granda. On priznaje da redovno trenira u teretani, te da su dame i djevojke poprilično slabe na njegove mišiće. Ipak, postoje i oni koji smatraju da ovaj mladi pjevač previše forsira svoj izgled, te je novinare interesovalo dali on zbog svega osjeća neki pritisak i koliko mu je zbog toga svega se povećao i izazov da uradi nešto kvalitetnije u nastavku takmičenja

” Ne osjećam pritisak. Iskreno, smatram da uz svog mentora Đorđa Davida i probe koje imamo mogu da iznesem i pjevanje i izgled zajedno. Ne znam šta bih mogao novo da napravim osim da se skinem skroz gol ili da se pojavim obučen kao Đorđe Čvarkov”

Novinare je zanimalo i da li je mladi pjevač zbog svoga atraktivnog izgleda dobijao neke nemoralne ponude, i da li mu je neko nudio da snima filmove za odrasle, a on je na to odgovorio: ”Nisam dobivao ponude za takva snimanja, a bilo je sličnih ponuda vezano za seks i sve oko njega, ali ne profesionalno, već su to bile neke privatne želje i naravno, odbio sam takve prijedloge” – otkrio nam je mladi pjevač.

Novinare je nakon toga zanimalo da li postoje neke šanse da se nekada u javnosti pojave i neke njegove eksplicitne snimke na šta je on rekao: ”Nemam nijedan video sa djevojkom, tako da ne postoje šanse da ispliva tako nešto. Ne snimam se je nikad jer tada ne želim da gubim vrijeme na druge stvari, već želim da uživam maksimalno sa djevojkom i to mi je tada jedino bitno.”

Preporučujemo