OMIKRON BACIO NA KOLJENA POLA PLANETE! “NAPRAVILI SMO SEBI MEDVJEĐU USLUGU, VAKCINACIJOM SMO PRODUŽILI OPSTANAK VIRUSA”! Doktor Maserati šokirao mnoge!

0

Danas donosimo izjave poznatog prof. dr. Gorana Belojevića koje je rekao prije devet mjeseci na K1 televiziji. Da li ga je korona nadmudrila, rekao je sljedeće: “Razlika između kovida i španske groznice je u tome što za groznicu nije bilo vakcina. Napravili smo medvjeđu uslugu jer smo vakinacijom produžili opstanak virusa”- rekao je on te dodao:

“Kako bi se neko vaksinisao moramo biti sigurni da nosi virus u sebi. Samo PCR negativne osobe bi trebalo da prime vakcinu. Sada imamo situaciju da se masovno vakcinišu osobe koje nose virus u sebi, a da to ne znaju, i itme bacamo vodu u plamnteće ulje”.

Na kra je dao i savjet da bi trebalo da se izložmo virusu ali kontrolisano. “Ovako kako to ja radim, sa barijerom, sa vizirom i maskom. Tako virusu ne dajete da vas savlada i nećete se izložiti velikoj količini virusa. Morate se izložiti kako bi stekli otpornost.”

Preporučujemo