Novo

Oglasio se slavni glumac Jackie Chan o navodu da je u karantini zbog koronavirusa: “Prije svega želim se svima zahvaliti, ja sam…”

Na oficijalnoj web stranici od poznatog glumca Jackiea Chana je objavljena reakcija na vijesti da se on nalazi u karantini zbog sumnje da je zaražen korona virusom.

Ljudi koji rade sa mnom su mi rekli da su vidjeli tu vijest, koja se proširila cijelim svijetom kako se ja nalazim u karantini zbog korona virusa- napisao je on na početku izjave. Nakon toga je rekoa sljedeće:


“Kao prvo, želim se ovom prilikom zahvaliti svima koji su zbog toga bili zabrinuti i preplašeni. Ja sam zdrav i na sigurnom sam mjestu. Ne nalazim se u karantini. Primio sam mnogo poruka od svojih prijatelja u kojima me pitaju da li sam dobro i gdje se nalazim. Vaša ljubav i zabrinutost stvaraju toplinu u moom srcu i zbog toga vam se zahvaljujem.”
Kako govore glumac je dobio mnogo poklona od fanova širom svijeta u ovim teškim vremenima u kojima smo se našli.

“Zahvaljujem vam se na maskama za lice. Vašu zabrinutost prema meni sam shvatio na odgovarajući način. Zamolio sam moje saradnike da ih doniraju uz pomoć zvaničnih organizacija onima kojima su potrebne jer meni zaista nisu”, napisano je na zvaničnoj web stranici Jackiea Chana.


Chan Kong-Sang, poznat kao Jackie Chan Sing Lung ili kao Jackie Chan, rođen je 7. aprila, 1954. u Hong Kongu i on je kineski majstor borilačkih vještina, akcioni glumac, režiser, scenarist, filmski producent. pjevač i kaskader. Trenutno se smatra za jednim od najuspješnijih i najpoznatijih glumaca svijeta koji je ostavrio jednu zaista veliku karijeru.

Oglasi – Advertisement