OGLASILI SE IZ TURSKE BOLNICE U KOJOJ JE MILJANA OPERISALA ŽELUDAC! Javno zapretili Kulićima: Imamo dokaze i snimke!

0

Prije dva dana je jedna od glavnih vijesti u srpkim medijima bila Miljana Kulić koja je poznata učesnica riajlitija koji se prikazuju u našoj regiji. Miljana je bila učesnica i pete sezone Zadruge a odmah po izlasku sa imanja u Šimanovcima ona se uputila u Tursku u jednu privatnu kliniku u kojoj joj je urađena operacija smanjenja želuca zbog prekobrojnih kilograma koje ima.

Nakon operacije se vratila u Beograd gdje je imala još obaveza prema televiziji Pink i trebala je biti u studiju u emisiji Narod pita ali iako je došla do zgrade ružičaste televizije Miljani se slošilo i vratila se kući. Nakon što se danima nije osjećala dobro otišla je kod doktora koji su je uputili na hitnu operaciju u kojoj joj je izvađena i slezena a kako je potvrdio i njen otac ona je izgubila dva i po litra krvi i ljekari su se bukvalno borili da joj spasu život.

Miljana se još uvijek nalazi na odjeljenju intenzivne njege ali je u stabilnom stanju a cijela ova situacija je jako teško pala njenoj majci Mariji koja je preko društvenih mreža svima poručila da nikako ne idu u kliniku u Turskoj u kojoj je Miljana operisana  te da razmišlja i o tužbi.

Međutim odmah je iz Turske uslijedio odgovor od Minele Selmani koja je koordinator i stručni konsultant ove klinike koja je u Instagram storiju napisala: Hajde ispričaj sve pa da onda puštamo snimke i dokaze. Naime iz klinike tvrde da je operacija urađena kao treba ali da se Miljana nije pridržavala uputa liječnika koje  su joj date.

Preporučujemo