OGLASILA SE ŽENA SA KOJOM HARI MATA HARI IMA VANBRAČNOG SINA! Prvi put posle 28 GODINA OTKRILA JE SVE: ŠOKANTNA IZJAVA

0

Već se odavno zna da popularni pjevač Hari Varešanović ima vanbračnog sina Maka koji danas ima 28 godina i kojeg je dobio u vanbračnoj vezi još 1992. godine. Mediji su nakon toga pisali kako je pjevač čuo za svoga nasljednika, ali mnogo kasnije, a neki su navodili da je Mak bio i razlogom raspada pjevačevog braka, čini se da to nije bilo baš tako. Maja, kako se zove Makova majka je bila u vezi sa pjevačem iz koje se rodio i sin, a novinarima je otkrila istinu njihovog odnosa, te je istakla kako je pjevač od prvoga dana znao za svoga sina, te da ga je priznao i da Mak nosi prezime Varešanović od samoga početka, te je još rekla i ove stvari:

” Želim da demantujem ovakve navode koji se već godinama provlače kroz medije. Hari Varešanović je od prvog dana znao za svog sina, tačnije za moju trudnoću saznao je istog dana kada i ja i moja porodica, u novembru 1991. godine. Razlog mog oglašavanja je da se prekine lanac neistina koji traje od završetka rata pa sve do dan danas. Ni moj sin ni ja nismo javne ličnosti i medijski eksponirani i primorana sam da stanem na kraj svim neistinama koje su pisane. Kako svaka medalja ima svoju stranu priče, željela sam i ja da stavim tačku da zaštitim svog sina i ugled svoje porodice”

Rekla je da priče kako Hari nije dugo znao da ima sina, te da je vanbračni sin razlog raspada njegovog braka su stvari koje nju bole, ali prije svega ona želi da istakne da sve to nije istina.

Ostatak teksta možete da pročitate OVDJE

Preporučujemo