OGLASILA SE TAMARA VUČIĆ I OTKRILA DETALJE IZ PRIVATNOG ŽIVOTA: “SVI MISLE DA JE MENI LAKO a ja posle posla idem kući i onda sledi…”

0
Najpoznatiji političar u regiji je naravno predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji voli da se pojavljuje u medijima i govori o uspjesima koji je Srbija postigla pod njegovim vodstvom. O privatnom životu vrlo rijetko govori, nekad spomene decu, ali suprugu skoro nikada.
Predsednik Vučić ima iza sebe jedan propali brak sa dotičnom Ksenijom i sa njom ima sina Danila i ćerku Milicu. Sada je u braku sa Tamarom i imaju sina Vukana. Tamara je nedavno u jednom intervjuu otkrila neke detalje iz privatnog života. Otkrila je da njen radni dan počinje tako što se ujutro dogovara sa sinom kako će im proći dan, jer mama mora na posao, a sin svaki put iznova pita zasto mora ici.
Tamara mu svako jutro govori kada će se vratiti i on je strpljivo čeka. Nakon izbijanja pandemije korona virusa Tamara ide pravo kući sa posla i druži se sa Vukanom, ali naravno ponekad izdvoji vrijeme i za druženje sa prijateljicama ili neku fizicku aktivnost. U intervjuu je najvise govorila o svom malom sinu, njegovim zgodama i da čak ne može ni da zapamti sve njegove interesantne izjave. Još je istakla da voli da kuha i da iz svake zemlje koju posjeti nosi kući kuhar.
 
Preporučujemo