Oglasila se Tamara Vučić i otkrila DETALJE iz privatnog života, otvorila i ona dušu: “Svi misle da je meni lako, a ja odmah s posla idem kući a tamo me čeka..”

0

Biti supruga jednog predesednika je svakako velika i odgovorna stvar. Bez obzira što imate jako velikih povlastica u tom braku, sa druge strane opet ima i dosta odricanja, a kako je biti supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića, najbolje će nam pojasniti i njegova supruga Tamara Vučić. Njih dvoje se znaju preko 20 godina, još kada je predsednik stranke bio Vojiskav šešelj, tako da je njihov brak faktički još od tada postojao. 

Sa njom je Vučić dobio i sina, a ona pored normalnog posla ima i dve fondacije o kojima se redovno briine. Ako tome dodamo i redovne kućne poslove, onda Tamaari Vučić svakako ne ostaje baš puno vremena za privatni život, kojeg skoro nikako i da nema. Ponekad i njemu zna da izađe u susret, te sa njime ode na neki svečani prijem, a i tu treba da bude zgodna, nasmejana i lepo sređena. Kada pogleda na sat, već je 23 sata i već se mora u krevet.

Preporučujemo