Oglasila se Milena Popović nakon DRAME: Evo šta je otkrila o odnosu sa Jurićem – Nevolje u raju, on NAPUSTIO Srbiju!

0

Prije nekoliko dana je jedna od glavnih vijesti u srpskim medijima bila veza koja se skrivala skoro dvije godine a između udovice ubijenog političara Olivera Ivanovića i Igora Jurića koji je široj javnosti poznat kao otac ubijene djevojčice Tijane koji je osnovao i fondaciju pod njenim imenom i bori se da nijedno dijete u Srbiji ne doživi ono što i njegova kćerka.

Milena Popović je bila vjenčana supruga Ivanovića a ona je ta koja je objavila da su Igor i ona u ljubavnoj vezi nakon čega se podigla velika prašina i treba se reći prilično nepravedno jer i njih dvoje imaju pravo na ljubav a vjerovatno ih je tragedija koju su oboje preživjeli kada su na stravične načine izgubili svoje najdraže još više i zbližila.

Ona je naime objavila zajedničku fotografiju sa Igorom uz koju je napisala samo jednu riječ: Ljubav, što je pokrenulo lavinu pozitivnih ali i negativnih kometara. Međutim ona je to čini se uradila bez Igorovog pristanka koji joj je zamjerio ovaj potez i rekao je da on nije estradna zvijezda te da nema potrebe da bilo šta iz svog privatnog života dijeli sa javnošću.

Za medije koji su ga pozvali i tražili kometar o ovoj ljubavnoj vezi Jurić je kratko rekao da za sve što je objavila Milena Popović treba da pitaju nju a ne njega te da sa njom treba da iskomuniciraju ako žele da saznaju njena osjećanja. Međutim kada su novinari pozvali Milenu ona je ljutito odgovorila da nema nikakav komentar ali je nakon nekoliko trenutaka poslala poruku u kojoj je napisala kako su Igor i ona donijeli odluku da svoj privatni život drže daleko od očiju javnosti. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo