Oglasila se i Danijela nakon saznanja da Petar Grašo ima novu ljubav, mlađu 15 godina… VRATILA SE U SVOM STILU! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO… (FOTO)

0

Cijela estrada u Hrvatskoj je uzdrmana nakon saznanja da je popularni pjevač Petar Grašo raskinuo svoju dugogodišnju vezu sa Danijelom Martinović i ušao u vezu sa 15 godina mlađom Hanom Huljić. Danijela se nakon raskida vraća neustrašljivija nego ikad prije.

Iako su svi mislili da će ona reći nešto o novoj vezi Petra i Hane, ona se nije javno oglasila u vezi svega toga, ali je na Instagramu otkrila šta radi… Petar je sa Hanom prije pet godina sarađivao na pjesmi “Srce za vodiča”, a ona je bila prateći vokal u mnogim njegovim pjesmama.

Nakon nekog vremena, Danijela se oglasila na društvenim mrežama i pokazala kako se upustila u nove sportske avanture, i to viseći sa žičare ispod koje je ogromna provalija. Citat koji je napisala uz ovu sliku je za mnoge intrigantan, pa se svi pitaju kome su zapravo ove riječi “Zaboravi sigurnost. Živi gdje se bojiš živjeti”- napisala je Danijela.

Preporučujemo