“Odveo me je na Košutnjak.. JECALA sam od bola”: Jana u detaljima kako joj je POZNATI PJEVAČ uništio cijeli život – ONA JE SAMA KRIVA ZA TO!

0

Jana M. (28), podjelila je sa nama svoju bolnu ispovijest, te je prepričala jednu od neugodnijih situacija u kojoj se našla.. Ono što joj je najteže palo jeste činjenica da je sama kriva za to.

Sreli su se na aerodromu kada je on prišao i uzeo joj torbu, a ona ga napala – međutim, on je samo želio pomoći. Kasnije su otišli na piće, gdje je i njihova ljubavna priča započela.

– Jednog dana me odlučio odvest na Košutnjak u šetnju, tada je bilo vrijeme a oboje smo bili slobodni… Zazvonio mi je telefon, a onda me odmah presjeklo, ipak sam imala šta kriti. Odmah me je upitao šta mi je i ko me zove, a ja sam okrenula telefon od njega i počela se tresti. Uzeo mi je telefon iz ruke i vidio poziv od poznatog pop pjevača, koji mi je zagorčao i uništio život. Nisam znala šta da kažem, slažem.. Nekad sam se znala viđati sa njim.. Marko se tad pokupio i otišao, ostavio me samu okruženu zadovoljnim parovima sa djecom. Godinama nam je bilo lijepo, a tog dana sam jecala od bola.. – ispričala je Jana.

Zato uvijek treba isključivati telefone dok ste sa partnerom!

Šalimo se, naime, Jana nije željela otkriti ime dotičnog pjevača..

A da li se i vama desila neka slična situacija u životu? Pišite nam u komentarima. 🙂

Preporučujemo