ODMAH NA BANKOMAT! Danas isplata državne pomoći, na račune građana Srbije LEŽE 600 EVRA!

0

I za danas idemo sa vestima iz Srbije, a njihovi građani će svakako da budu najviše obradovani sa ovakvom informacijom, bar neke strukture. Navikli smo da je od marta 2020 godine, Srbija na čelu sa Aleksandrom Vučićem opasno krenula prema gore po pitanju ekonomije, a uspeh je tim veći jer se sve dešavalo u najgorem stadiju pandemije korona viirusa. 

Prvo su svi građani SSrbije dobii po 100 evra na račune, pa je medicinskim radnicima koji su u tom trenutku doživljavali pravu kanonadu sa pacijentima povećana plata, da bi također i penzionerima 2 puta do kraja godine povećao osnovicu minimalne penzije. Na red su došle i grane društva koje se bave sa umetničkim radom, pa su 2 puta dobijali po 90.000 dinaa jednokratne pomoći. 

Aleksandar Vučić je zajedno sa ministrom finansija Siniša Mali jako puno uradio za građane Srbije, a okolne zemlje su se zapitale od kuda ovolika injekcija po pitanju finansija za Srbiju? To je već tema za neku drugu temu, a Vučić je napravio i par projekata i to u 2021 godini, kada je obradovao sve građane za zamjenu stolarije u stanovima i kućama, pa projekat zdravog života za nabavku bicikla, a sada opet lepa vest za sve iz sektora autoprevonike. 

Naime, njima će danas biti isplaćena i peta rata u okviru trećeg paketa podrške privredi i građanima Srbije, a sve kao ublažavanje posledica pandemije korona virusa. Za celi peti poslednji projekat iz budžeta Srbije izdvojeno je ukupno 444.020.048 dinara, odnosno 3.776.400 evra. 637 samostalna auto prevoznika će da bude obradovano danas na bankomatu, a Siniša mali najavljuje da je ovo samo početak lepe priče za sve građane Srbije. 

Preporučujemo