OD ZLOSTAVLJANJA SINA POBEGLA U PRIHVATILIŠTE, PALA U DEPRESIJU, HRANI SE U JAVNOJ KUHINJI: Gorka sudbina srpske glumice!

0

Nedavno je  cijela javnost u Srbiji bila šokirana kada su u medijima objavljene slike poznate glumice Vesne Pećanac koja se hrani u narodnoj kuhinji i živi na ivici bijede. Ona je poznata po brojnim ulogama koje je ostvarila ne samo na televiziji i filmu nego i u pozorištu. Postala je poznata jugoslovenskoj publici nakon uloge u filmu Lepota poroka Živka Nikolića za kojeg se kasnije i udala.

Vesna je glumila i u kultnoj seriji Đekna još nije umrla a kad će ne znamo a u braku sa Nikolićem je rodila dva sina. Njihova ljubav je bila veoma jaka a Vesna je rekla jednom prilikom da je i ćutanje sa njenim mužem divan osjećaj. Vesna je nakon završene glumačke akademije postala član Ateljea 212 i uvijek je isticala kako obožava svoj posao i kako nikada neće otići u penziju.

Ona je sa porodicom jedno vrijeme preselila u Holivud ali nakon što nije uspjela tamo da se probije vraćaju se 2001. godine u Crnu Goru u kojoj njen suprug umire 2001. godine. Poslije toga se ona sa sinovima seli u Beograd a jedna od sinova je odlučio da ode u monahe. Ona je zbog svih dešavanja upala u depresiju i prestala je da glumi te  je zatražila penziju. U vrijeme bombardovanja su bili više gladni nego siti i hranu su uzimali na kredit u jednoj prodavnici.

Nakon nekog vremena javnost je u potpunosti zaboravila na nju i kada su se pojavile njene slike iz narodne kuhinje njene kolege glumci su se organizovali i počeli da prikupljaju novac da bi joj pomogli. Inače 2006. godine je u javnost dospjela imformacija kako Vesnu sin zlostavlja i ona je tada iz svog doma otišla u prihvatilište za žrtve nasilja u porodici. Ostatak pročitajte ovdje.

 

Preporučujemo