OD STRAHA NE ZNA VIŠE ŠTA DA RADI, SVE ZBOG VELJE NEVOLJE: Pjevačica se ODRIČE sestriča zbog BELIVUKA!

0

Dara Bubamara je u strahu nakon što se njen rođak Stefan Vilotijević doveo u vezu sa ozloglašenim klanom Belivuka, zbog čega mu je poručila ukoliko on postane novi šef mafije, da će ga se odreći.

Dara je djelu porodice poručila da će ih se odreći ukoliko se ovi navodi ispostave kao tačne informacije, pa ne želi da joj se ime dovodi u vezu sa ovim ozloglašenim klanom.

Ona je poludjela kada je pročitala u novinama da se dovodi u vezu sa klanom Veljka Belivuka i sve zbog toga što je u srodstvu sa Stefanom Vilotijevićem. Kako se pisalo, on je sada Nevoljina desna ruka. Nakonovoga ga je odmah kontaktirala te rekla da ne želi da je povezuju sa kriminalcima i ako bude potrebe, ona će i javno reći da nema nikakve veze sa njim te da nisu ni u kakvom kontaktu, odreći će se i srodstva ako treba – izjavio je izvor, te dodao:

Dara je u strahu da ne bi policija pokucala i na njena vrata i da ne bude morala na ispitivanje, zato govori da sa njim nema nikakve veze, te da nisu ni u kakvom kontaktu. Ona se na sve načine trudi ograditi od čitave priče da bi izbjegla probleme.

 

Preporučujemo