Od rok ikone do beskućnice: Naša POZNATA PEVAČICA doživela jezivu sudbinu, bez krova nad glavom strepi pred sutrašnjicom! (FOTO)

0

 

U doba Jugoslavije, kultura, umjetnost i zabava su bili na visokom nivou, ali stvari nisu bile nepravedne kao danas. Iako su muzičari danas bogati i bahati, tada su svi bili isto plaćeni bez obzira na posao koji su radili. Narodnjaci su zarađivali malo više radi bakšiša, ali su osnovni honorari bili normalni.

Alternativne grupe i pjevači su malo lošije prolazili, ali su mogli zaraditi dovoljno za život. Jedna od pjevačica iz tog doba i te scene je Tanja Jovičević koju znate kao pjevačicu kultne grupe Oktobar 1864 koja je u tom bendu sa Željkom Mitrovićem pjevala na hitovima poput “Sam”, “Crni ples” i ostalima. Jedno vrijeme je radila i sa alternativnim velikanima iz benda Ekatarina Velika, a danas nažalost jedva sastavlja kraj s krajem pa se prijavila u emisiju “Zadruga” gdje se slavne ličnosti brukaju pred kamerama kako bi zaradili ogroman novac, a morala je jer je zvanično postala beskućnica.

Tanja trenutno živi u jednom pansionu jer joj stari drug Željko Mitrović plaća smještaj, ali ona pokušava naći neko trajno rješenje. Stari stan je morala da proda jer je primila ženu i njenu djecu nakon što su bili žrtve nasilja, a onda su se računi nagomilali i pare su misteriozno nestale.

Porodica je nažalost baš i ne gotivi i uvijek su je posmatrali kao nekog izroda koji se bavi seksom, drogama i rokenrolom iako ona tvrdi da nikad nije na taj način učestvovala u toj muzičkoj sceni već se samo bavila muzikom i svirkama. Za više detalja o Tanji čitajte ovdje.