Od ovoga ne može GORE: Devojka (30) uradila DNK test i otkrila ko je zapravo dečko sa kojim je 6 godina

0

Danas Vam donosimo i više nego interesantnu, ali pomalo i neobičnu, priču koja dolazi iz jedne porodice. Naime, riječ je o ženi koja je usvojena i koja je cijeli život živjela s tim vijestima. Dugo godina je imala partnera i odlučila je da zajedno odrade DNK testove kako bi više saznali o porijeklu i o svojim porodicama, kao i o svojim genima.

Zahvaljujući tim DNK testovima, njih dvoje su saznali da su oni zapravo brat i sestra! Kakva slučajnost zar ne.. Njih dvoje su u vezi bili dugih šest godina i prošli su za taj period sve i svašta. Naravno, baš zato što su toliko godina zajedno, nije ni čudo šta su sve doživjeli zajedno. Upoznali su se, zatim su upoznali svoje porodice, planirali zajednički život i budućnost i kada se trebalo sve to realizovati, saznali su pravu istinu. Njihova sreća i ljubav odmah su pali u vodu nakon ovakvog šokantnog saznanja.

Naravno, slomila su im se srca zbog ovoga jer su se zaista voljeli i mislili su da su srodne duše. Oboje su usvojeni još kao dojenčad, a onda su odlučili da urade DNK testove koji su ih ipak dosta koštali. Par je podijelio svoje iskustvo i na društvenoj mreži Reddit je pobliže objasnila cijelu situaciju. Ona je dvije godine mlađa od svog, sada, brata. Ona nije znala do srednje škole da je usvojena, a sa svojim roditeljima koji su je usvojili je uvijek imala sjajan odnos.

Oboje su saznali da su usvojeni u istom periodu, a kada su tek uplovili u vezu odlučili su da je rano za djecu, što se na kraju ispostavilo kao odlična odluka. Uvijek su im ljudi govorili da liče i da su stvoreni jedno za drugo, a sada je otkriveno i zašto je to bilo tako. Za ostatak priče, kliknite ovdje.