Od nje mesecima ni traga ni glasa! Konačno se oglasila Atina Tošić, poruka koju je uputila majci tera suze na oči! (FOTO)

0

Širom svijeta pa tako i u našem okruženju imamo trend da i djeca poznatih ličnosti poput pjevača ili na primjer glumaca na neki način postaju selebriti ličnosti zbog svojih roditelja pa srpski mediji jako često pišu o djeci Dragane Mirković koji baš i ne vole da budu pod svjetlima reflektora ili o Anastasiji i Veljku Ražnatoviću čija je majka jedna od najpopularnijih folk pjevačica u regiji Ceca.

Njih dvoje imaju veliki broj pratilaca na društvenim mrežama koji jedva čekaju svaku njihovu objavu a slična stvar se dešava i sa Atinom Tošić kćerkom pjevačice Jelene Karleuše i poznatog fudbalera Duška Tošića. Naime iako ima samo 14 goduina Atina je već velika internet zvijezda a na Tik Toku ima jako puno pratitelja koje je uveseljavala svojim kratkim video snimcima.

Međuitm  posljednju godinu nije bila uopšte aktivna na društvenim mrežama i svi su se pitali koji je razlog i da li je možda Jelena odlučila da joj malo ograniči pristup internetu jer je ipak još uvijek dijete. Nakon godinu dana kako je bila u medijskoj ilegali o Atini se opet priča i to nakon što je njena majka na svom Instagram profilu objavila pismo koje joj je kćerka napisala.

U stvari više se radi o poruci koja je Jelenu dirnula u srce i koja se sastoji od par rečenica ali u koje je sve važno stalo. Ona je napisala sljedeće: Mama moja ti si mi sve u životu, volim te mnogo i ne mogu da živim bez tebe, a uz ove riječi se nalazi i crtež koji predstavlja njih dvije.

Preporučujemo