“Od muftije uzet UZORAK”: Zukorlićev sin OTKRIO SVE i progovorio o TROVANJU! – EVO šta su TAČNO pokazale analize!

0

Prije dva dana je cijelu regiju obišla vijesr o saobraćajnoj nesreći koju je doživio Rasim Ljaljić političar iz Srbije kada je njegov auto sletio sa puta pri čemu je njegov blizak prijatelj i saradnik izgubio život dok je i sam Ljaljić zadobio teže povrede.

Odmah nekako nakon ove viesti u javnosti se oglasio i sin pokojnog muhtije Muamera Zukorlića sa tvrdnjom da je njegov otac koji je preminuo prije skoro pola godine otrovan što je podiglo tenzije na Sandžaku koji je naseljen pretežno bošnjačkim stanovništvom jer su mnogi pomislili da se aludoira na to da ni Ljaljićeva saobraćajka nije bila slučajna.

Usame Zukorlić je sazvao vanrednu konferenciju za štampu na kojoj je potvrdio da je od pokojnog muftije uzet uzorak i da je on poslan u dvije nezavisne labotratorije ui inostranstvu a u cilju da se utvrdi tačan uzrok smrti.  Usame koji sada predvodi stranku pravde i pomirenja umjesto svoga oca je objavio da su dobili rezultate koji kažu da je muftija otrovan i da nije umro prirodnom smrću.

On je rekao kako ga je očeva smrt zadesila u Istanbulu te da je u Srbiju došao pred samu sahranu ali ni da porodica kao ni prijatelji i kolege nisu vjerovali da je Muamer preminuo od srčanog udara a neki od ljudi koji su u toj teškoj situaciji ostali pribrani su uzeli uzorak sa tijela. On je rekao da rezultati koje su dobili ukazuju na to da je muftija otrovan teškim metalima ili hranom i zato traži od organa u Srbiji da pokrenu istragu o uzroku smrti njegovog oca.

Preporučujemo