OD LJUBAVNICE DO KRALJICE SUPRUGE: Dajana je govorila kako je Kamila ružna kao pas, a ona je za to vreme zavodila princa

0

Nakon što je stigla u javnost vijest iz Bakingemske palate o tome da je kraljica Elizabeta II preminula, svi su se pitali šta će se desiti dalje sa kraljevstvom i sa Velikom Britanijom. Na njeno mjesto, stigao je princ Čarls i njegova supruga Kamila Parker je sada kraljica supruga.

Kada bude zvanično proglašenje i krunisanje kralja, Kamila će stojati uz njega i nositi će krunu kraljice majke iz 1937. godine. Kamila je zapravo u javnosti najprije bila prozvana kao ljubavnica princa Čarlsa, s obzirom da smatraju svi da je ona bila glavni razlog zašto su se princ Čarls i princeza Dijana razveli. Ona je nakon toga došla na mjesto njegove druge supruge, te je danas došla i do mnogo veće uloge i funkcije.

Kamila je dobila razne kritike zbog preljube, a poznato je koliko je cijeli svijet volio i cijenio princezu Dijanu. Nakon što je princeza Dijana umrla 1997. godine, javnost još uvijek nije prihvatala Kamilu. Kamila i Čarls vjenčali su se 2005. godine, a tada su kraljevski pomoćnici otkrili da ne žele da Kamila bude poznata kao kraljica supruga. Tada je imala namjeru da bude poznata kao princeza Consort, iako se ova titula nije ranije koristila u historiji Velike Britanije.

Jednom prilikom je kraljica Elizabeta II otkrila da podržava da Kamila preuzme njenu titulu kada bude vrijeme. Svi mediji prenosili su vijest o odobrenju i blagoslovu kraljice Elizabete II da se Kamila kruniše kao kraljica supruga, i to čak 2019. godine. Kada je trebalo biti 70 godina Elizabetinog vladanja, ona je na taj dan ozvaničila da će Čarls biti kralj nakon njene smrti. Mnogi su prenosili i da je princeza Dijana za Kamilu imala usporedbu sa rotvajlerom i da je bila ružna, a Kamila nije jednostavno voljela šminku i modu. Ostatak možete pročitati ovdje