Od kada se razvela otela se kontroli! -Darija Kisić Tepavčević uhvaćena u provodu i to sa OSOBOM KOJU SVI ZNATE! Društvene mreže gore (FOTO)

0

U današnjem svijetu nisu samo pjevači i glumci ti koji su aktuelne ličnosti u medijima nego čak i političari. Iako svi vole da tračaju ljude poput Aleksandra Vučića, Ane Brnabić, Milorada Dodika i ko zna koliko takvih političkih ličnosti, često se spominju i ljudi koji rade u ministarstvima i oni postanu slavni.

Često političare zamišljamo kao stare i kao odvojene od svih stvari koje se dešavaju kad su u pitanju društvene mreže i slične stvari, ali danas ih dosta barata i tom tehnologijom kako bi ostali relevantni i skupili podršku građanstva – na neki način i oni su postali influenceri. Međutim, to sa sobom nosi puno veći rizik od skandala, mada ako se to pametno iskoristi, i skandali mogu dovesti do profita kao što to biva u slučaju starleta i pjevačica, a danas vam donosimo priču o poznatoj ministarki za rad i zapošljavanje, a to je naravno Dijana Kisić Tepavčević.

Ova žena se često provlači kroz medije i društvene mreže i veoma je popularna političarka. Nedavno je zapalila društvene mreže kad je objavila jednu sliku gdje se vidilo s kime ona izlazi u provode. Naime, ministrica Kisić Tepavčević je nedavno izašla u veoma otmjen i skupocjen restoran u Beogradu i to nije prošlo nezapaženo.

Na Instagramu je svanula slika ne samo ministrice Kisić Tepavčević, nego je s njom bila i slavna voditeljica Jovana Jeremić. Ona je napisala kako se tu noć družila rame uz rame sa “lepim, snažnim i obrazovanim ženama” i ovaj sudar svjetova je svima postao glavna tema razgovora.