Čišćenje i održavanje vašeg doma vam treba biti od važnosti jer vi i vaši voljeni tu provodite dosta vremena. Stvari poput prljavštine, vlage, buđi, prašine i sličnih stvari vam u stan mogu dovesti kojekakve štetočine i bolesti, samim tim trebamo da održavamo to u što boljem redu da bismo i mi bili dobro.

Savjeta i proizvoda za čišćenje nikad dosta, pa se jedna platforma koja se više koristi za zabavu pokazala i kao efikasna za čišćenje a radi se o društvenoj mreži TikTok. Ova kineska aplikacija je danas među najpopularnijim u svijetu i na njoj možete kreirati i dijeliti kratak video sadržaj. Većina ljudi to koristi za razonodu, a neki uče nove stvari poput kuhanja i čišćenja i mnogi su se korisnici proslavili ovakvim sadržajem. Jedna od njih je i tzv. “cleaningwithcharl” koja se masovno proslavila svojim videom u kojem je pokazala kako možete bez pola muke očistiti radijator od unutarnje prašine.

U svom videu je demonstrirala svoj lagani trik, a dovoljno je samo koristiti osvježivač za prostorije. Okrenete ga i približite radijatoru i onda pršćete unutra tako da krene prašina da ispada od pritiska pod kojim se taj miris nalazi u toj boci i tako ćete izbiti nakupine prašine.

Neki su dodali da treba staviti peškir ispod radijatora da se lakše pokupe te gomile prašine, i pohvalili su ovu korisnicu jer taj trik ne samo da pali kod čišćenja, već daje i lijep miris radijatoru i ostatku prostorije i ne zahtijeva ni puno vremena niti puno truda s vaše strane. Šta vi mislite o ovome? Video pogledajte ovdje.

 

Preporučujemo