OČEKUJE NAS HAOS! Meteorolog Todorović NAJAVIO SNEG I PAD TEMPERATURE: Noćas jaki udari vetra, stiže i kiša, a evo kada će da se zabeli…(FOTO)

0

Vreme je u poslednjih 10 godina se ddefinitivno okrenulo naglavačke, i jednostaavno više da ne znamo kada je leto, a kada je zima. Jesen i proleće su definitivno progutani, i sada u poslednje vreme imamo samo 2 godišnja doba. To svakako možemo da zahvalimo klimatskim promenama, koje su uslovljene sa jednim jedninim faktorom, a to je svakako čovek. Ozonska rupa je sve veća i veća, tako da više nemamo sneg kada mu je vreme, osim niskih temperatura u decembru, i to je apsolutno sve.

Mi u nastavku današnjeg članka govorimo o vremenu u regiji, a za RTS je govorio poznati Srpski prognostičar i meteorolog, Nedeljko Todorović, koji je govorio konkretno za područje Srbije, te je najavio hladni talas koji će biti na snazi do kraja ovoga meseca. Kiše i jako niske temperature će da budu prisutne, a za vikend nas ne bi trebao ni iznenaditi prvi sbeg u ovoj godini. Vaša mišljenja?

Preporučujemo