Oče, propustio si ceo moj život, sad možeš da upoznaš snaju: Prvi snimci Devina Antonovića sa izabranicom koja mu je ukrala srce! (FOTO)

0

Miroslav Ilić je jedan od najpopularnijih i najpoznatijih pjevača narodne muzike za kojeg su mnogi smatrali i da je najveći gospodin na estadi. Međuitm njegov ugled kod kolega ali i publike je narušen posljednjih par godina zbog sudske parnice za utvrđivanje očinstva koju je pokrenula njegova bivša ljubavnica Mirjana Antunović a Miroslav je odbijao da da svoj DNK uzorak da bi se moglo uraditi poređenje sa Mirjaninim sinom Devinom.

Na kraju je prije mjesec dana stigla i presuda u kojoj stoji da pjevač jeste biološki otac Devina Antunovića o čemu je sama Mirjana obavijestila javnost putem društvene mreže Fejsbuk i u podužoj objavi je navela da je ovo i pobjeda za sve žene i djecu u Srbiji koji se nalaze u istoj situaciji zbog zastarjelih zakona.

Inače Devin je već odrastao muškarac u svojim četrdesetim godinama koji je  iuspješan doktor u Americi a malo je poznato da mu je cijelo vrijeme dok je trajao sudski postupak u Srbiji najveća podrška bila njegova djevojka. Oni koji je pooznaju kažu da se radi o pametnoj sposobnoj i samouvjerenoj mladoj ženi i po tome liči na Devinovu majku Mirjanu koja je i podijelila snimak na društvenim mrežama na kojem se vide Devin i djevojka kako odmaraju u društvu svog psa u Devinovoj kući koja se nalazi tik uz obalu  na plaži u Sjevernoj Karolini.

Ovo su ujedno i prvi snimci na kojima se vidi Devinova djevojka koja očito ne voli da bude u središtu pažnje javnosti i izabrala je da svom dragom bude podrška iz sjene.

 

Preporučujemo