OČE, KAJEM SE ZBOG OVOGA, ZATO SAM BILA NA IVICI SMRTI! Miljanu u bolnici posetio sveštenik, ovu MOLITVU joj je očitao!

0

Posljednjih nekoliko dana svi mediji u Srbiji izvještavaju o zdravstvenom stanju Miljane Kulić koja je široj javnosti postala poznata kao učesnica raznih rijalitija u kojima je učestvovala i redovno je pravila skandale. Naime nakon izlaska iz Zadruge Miljana je odlučila da se pokuša riješiti viška kilograma pa je otišla na operaciju smanjenja želuca na jednu privatnu kliniku u Turskoj.

Nakon što se vratila u Srbiju nije se osjećala dobro i kada se javila u bolnicu u Nišu nakon pregleda su je doktori uputili na hitnu operaciju. Ispostavilo se da joj je oštećena slezena koju su morali odstraniti a izgubila je i oko 2,5 litara krvi te je stavljena u vještačku komu i bila je jako ozbiljna situacija.

Međutim prema posljednjim informcijama Miljana je u stabilnom stanju i prebačena je iz intenzivne njege ali je pod stalnim nadzorom ljekara. Ona je tražila da joj se dozvoli da pije kafu i da puši cigarete a ako sve bude išlo po planu bit će otpuštena kući sljedeće sedmice. Prema pisanju Kurira Miljana je tražila i da joj dovedu sveštenika da se ispovjedi a majka Marija je to i uradila čemu je svjedočila i novinarska ekipa koja se nalazila u tom trenutku ispred bolnice.

Nezvanično je Miljana željela da se ispovjedi jer smatra da joj se sve ovo dešava zbog njenih grijeha. Ona naime smatra da nakon što je bila na ivici smrti ima novu šansu od Boga i zato je željela da olakša dušu. Navodno su joj najveći grijeh abortusi koje je uradila i to sebi sada ne može nikako da oprosti. I njena mjaka se slaže sa njom a sama se okrenula crkvi i moitvama u posljednje vrijeme. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo