OBOŽAVATELJI VEOMA ZABRINUTI- BALAŠEVIĆ ZABRINUO KĆERKU ODGOVOROM- Beba otkrila šta joj je otac rekao kad ga je pitala KAKO SE OSJEĆA: Zbog ovog joj nije bilo LAKO (FOTO)

0

Pandemija korona virusa je pogodila cijeli svijet i kako sad stvari stoje sljedeći talas bi mogao da bude još i teži, a tek treba da se vidi da li će šta biti od svih ovih najavljivanih vakcina i koliko će one uopšte biti efikasne u borbi protiv korone. Pandemija je veoma loše uticala na našu estradu, a ovih dana je i kćerka našeg čuvenog kantautora Đorđa Balaševića, Jelena Beba Balašević podijelila sa svojim prijateljima na društvenim mrežama jedan dio razgovora sa svojim ocem koji je također veoma emotivno pogođen sa svime ovime što se dešava oko pandemije:

” Zovem Đoleta da vidim šta radi i počnem razgovor sa: “Kako si”. “Koronulo prilično”. Da, kralj riječi me je opet zasmijao, ali i zabrinuo u isto vrijeme. Na sreću, nije pozitivan na koronu, samo je pozitivan na život. U ovom suludom vremenu gleda kako da nas nasmije. Koronuo je, dakle, već od zatvaranja, neizvjesnosti, loših vijesti svaki dan, brige” – napisala je Beba.

Podsjećanja radi, popularni pjevač i tekstopisac Đorđe Balašević je imao infarkt prošle godine, a kako je i on sam izjavljivao u to vrijeme, ”Nije imao ljekarsku dozvolu da pjeva” pa je zbog toga morao da otkaže mnoge zakazane koncerte i nastupe, a tada je na društvenim mrežama napisao i ovo: “Žao mi je što moram da vas obavijestim da se večerašnji koncert odlaže. Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumjevanije i šta nam drugo ostaje. Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško šta bi moglo da se doda”, zaključio je tada Balašević.

Preporučujemo