Obožavala je cela Juga, njenu blistavu karijeru prekinula je SMRT: Tog dana u stanu desilo se nešto JEZIVO! (FOTO)

0

Život je zaista jedna divna ali i nepredvidljiva stvar. Dosta nas vjeruje u sudbinu i neke više sile, ali činjenica jeste da nam ništa od tog ne garantuje život kakav zamišljamo ili kakvom se nadamo. Stvari će se desiti nasumično i to je nažalost tako, a današnja priča je dokaz toga.

Prisjećamo se slavne i veoma talentovane pjevačice Đurđice Barlović, a ako vam to ime zvuči poznato, to je zato što je ona bila prvobitni vokal benda Novi Fosili. Sa ovim hitmejkerima je bila od ranih dana pa sve do 1982. godine kad je zamjenila Sanja Doležal, jer je Đurđica odlučila da se posveti porodici. Frontmen i vođa grupe Rajko Dujmić se oglasio nakon Đurđicine nasumične i tragične smrti 1992. godine kad je umrla od akutnog srčanog infarkta bukvalno niotkud i to u 42. godini života. Rajko tvrdi da su mu u tom momentu svi satovi u kući jednostavno stali.

Njegovo sjećanje na kolegicu i prijateljicu Đurđicu je to da je bila izvanredan vokal kojoj niti jednom nije pukao glas, a budući da su bili jako slavni, dosta su nastupali i probalo i to se često desi. S druge strane, ona je baš porodična žena tako da je bila ta dvojnost koja se nije dala pomiriti.

Đurđica je prvi put nastupila 1974. godine sa pjesmom “Kad bi bio samo moj” i tada je već važila za veliki talenat, a muzici se toliko posvetila da je čak u po trudnoće 1982. godine nastupala na turneji Novih Fosila. Rajko je dodao da je bila čvrsta zdravlja pa je baš zato nejasno kako je došlo do tog kobnog infarkta.