Novo

Oblik nogu otkriva kakva je žena u ljubavnim odnosima: Svako bi volio da ima tip D!

Kad se muškarac i žena vole, oni obraćaju pažnju na sve aspekte, a pogotovo muškarac na njen izgled.

Putem njenog fizičkog izgleda on traži znakovi koji bi mu mogli reći kakavi će imati odnose sa njom, a podsvjedno odabira onu s kojom će imati zdravo potomstvo.

Oblik nogu kod žene mogu reći puno o njenim navikama spavanja, što je jako nauobičajno, jer se radi o razumijevanju ljudske anatomije i povezanosti između hormonskog sastava i ljudskih veza.

Kako to ženski oblik nogu određuje njezine seksualne navike?

Da biste to shvatili, stanite ispred ogledala i pogledajte se u njega.

Tip A

Ako počnemo od gležnja, a završimo malo iznad sredine tijela, noge su u ravnoj liniji i između njih je samo jedna rupa. Postoje vjerovanja da što je manji razman kod žena između nogu, to je žena bolja u krevetu. Po pravilu ove su žene vrlo nježne i privlače ih muškarci koji su senzualni i muževni. One vole preuzeti incijativu, mada to može biti opasno za vezu s obzirom da većini muškaraca to jako brzo dosadi. Žene koje imaju ovakve noge bi trebale biti bar malo aktivnije.

Tip B

Noge se dodiruju samo na gležnjevima, i to samo na jednom mjestu. Žene sa ovakvim nogama vole sticati nova iskustva, ali vole i element igre u svojim odnosima. One su avanturistički nastrojene i jako su hrabre. Ove žene su spremne preuzeti glavnu ulogu u vezi, ali tako velika hrabrost zna ponekad uplašiti muškarce. Iz ovog razloga žene sa ovakvim nogama bi se trebale naučiti kontrolisati.

Tip C

Noge jesu blizu jedna drugoj, ali se ne dodiruju. Žene koje imaju ovakve noge su jako nježne i romantične, ali ako im podarite sigurno mjesto, one će se pretvoriti u divlje mačke.

Tip D

Noge se dodiruju u gornjem dijelu bedra, na koljenima, gležnjevima i listovima, ovo je jedan od najrasprostranjenijih oblika nogu. Ovakve žene se ponašaju potpuno prirodno i tradicionalne su u krevetu. Ove žene ne vole da eksperimentišu i imaju nekoliko omiljenih poza kojem su vjerne. Ali, ukoliko njihov partner želi da isproba nešto novo, rado će ga podržat. Muškarci vole ovakve žene, jer im ulijevaju nevjerovatno povjerenje, pored toga ovakve noge su jako atraktivne.

Oglasi – Advertisement