Novi ŠOK DETALJI svadbe o kojoj bruji cela Srbija! Mladoženja Zlatko UNAPRED isplanirao beg sa venčanja: Ovo je RAZLOG što je pobegao od Jane!

0

Venčanja na našem području su uvek bila i više nego zanimljiva stvarm jer jednostavno se uvek desi neka jako duhovita situacija, ili poneki i ekces koji bude uzrokovan sa prekomernim konzumiranjem alkohola. Jako je više onih komičnih situacija, koje uvek budu zabeležene okom kamere ili sa foto aparatom. 

Dovoljno je samo pogledati društvene mreže, a tamo se može videti jako veliki broj duhovitih situacija, a neke od njih postanu i više nego viralne. Verujemo da se svi sećate one svadbe od pre par meseci, kada su bračnom paru, kumovi poklonili šoret smederevac u velikoj mašni. Ili kada su kumovi izašli na plesni podij sa novim bojlerom, koji je također bio umotan u veliku mašnu. 

Međutim, mi vam danas donosimo priču koja je obišla Srbiju u samo par dana, a scena koja se tamo desila u jednom manjem selu je poput holivudskog hita, kada mlada pobegne sa venčanja, a to je Đulija Roberts. Tako je Zlatko iz Beograda samo noć pre nego što se trebao oženiti jednostavno pobegao. Selo Čestin kod Gruže ostalo je bez velikog slavlja gde su se trebali venčati Zlatko V i Jana P oboje u 40 im godinama. 

Kako Janina tetka koja ima 80 godina Bosiljka kaže, njih dvoje su se noć ranije sporečkali, ali ništa nije ukazivalo na to, da će doći do ove incidentne situacije, Jana je bila na frizuri kada je saznala za celu ovu neugodnu stvar. Seljaci iz Janinog sela kažu da kada je čuo da nema mirazaa, jednostavno se pokupio i otišao…

Preporučujemo