Slavne ličnosti djeluju kao da imaju sve na svijetu što bi normalna osoba priželjkivala, ali to nije uvijek slučaj. Jedna od mnogih stvari kojih se slavne ličnosti moraju odreći je privatnost jer ih cijeli svijet gleda i špekuliše stvari o njima na osnovu čak i najmanjih i najnebitnijih detalja.

Tako mnogi prepumpaju fotografije sa društvenih mreža i njihovu važnost u životu neke estradne zvijezde, naročito ako se zna ko im je partner, a na slici se nalazi druga osoba s kojom bi ta osoba mogla biti upetljana. Često ove špekulacije budu samo to što i jesu, ali ljudi ne prestaju. Pjevačica i pop diva Jelena Rozga je trenutno ta koja ljudima daje materijala za špekulaciju novim fotografijama nakon što je okončala vezu sa violončelistom Stjepanom Hauserom iz grupe 2Cellos, a kao što vidite na priloženim slikama, kosu joj miriše i ljubi neki drugi muškarac kraj kojeg slavna Jelena izgleda sretno.

Mnogi su se odmah ponadali da je pjevačica ponovo zaljubljena i da je našla novog partnera, a ona ga je označila na slici i ispostavlja se da vrijeme provodi kraj kolege muzičara po imenu Matija Cvek. Iako nisu zvanično potvrdili da imaju neki bliži odnos osim kolegijalnog i prijateljskog, mnogi se nadaju vezi.

Rozga oduvijek važi za apsolutnu ljepoticu i pjevačica je mnogih hitova kako solo, tako i sa slavnom šlager pop grupom Magazin, a očito je da je kolege muzičari ne zaobilaze. Ono što je jasno je da sada fanovi neće prestati promatrati i nju i Matiju za više detalja.

 

 

Preporučujemo