NOVAK I JELENA DONELI VAŽNU ODLUKU!- On je NEPOŽELJAN “gost” u domu Đokovića!- ZABRANA ZAUVEK! (FOTO)

0

Novak Đoković je bez sumnje najbolji sportista kojeg je Srbija imala u novijoj istoriji a kada je u pitanju tenis on je oborio mnoge rekorde koje će jako teško biti ponovo dostići. Do prije nekoliko dana je držao mjesto broj 1 na ATP listi duže od bilo koga u muškoj konkurenciji a izgubio ga je zato što ne može da igra na većini turnira u ovoj godini.

Naime cijeli svijet je pratio agoniju koju je prolazio kada je u januaru mjesecu otputovao u Australiju na prvi grend slem u sezoni na kojem je trebao da brani titulu ali su mu tamošnje vlasti oduzele vizu pa je čak i nekoliko dana proveo u imigracionom pritvoru da bi na kraju bio deportovan iz zemlje. Razlog je njegovo odbijanje da primi vakcinu protiv korona virusa i mnogi su ga pogrešno tada proglasili antivakserom mada je on uvijek isticao kako ne spada u tu grupu ljudi nego jednostavno strogo vodi računa šta unosi u svoje tijelo.

 

Poznato je da on i njegova supruga Jelena imaju specifičnu ishranu koja se temelji na biljkama i meso ne jedu a pored toga u njihovoj kući nikada nećete pronaći rafinisani šećer. Oni su u potpunosti iz jelovnika izbacili bijeli šećer i slatkiše a za zaslađivanje koriste prirodni stopostotni med.

Inače Novak najčešće konzumira razne paste i nudle koje mu obezbjeđuju dovoljno hidrata a pošto je osjetljiv na gluten sve mora biti bez njega. Njegov način ishrane smeta mnogima u Srbiji koji Jelenu krive zato što je Novak prestao da jede meso mada je on sam nekoliko puta istaknuo koliko je u boljoj formi od kada je promijenio jelovnik a to se moglo vidjeti i po njegovim rezultatima. Čak je i njegova majka Dijana jednom prilikom rekla kako se ne slaže sa time da ni Novakova i Jelenina djeca Stefan i Tara ne jedeu slatkiše jer su ipak još mali ali su se oni do sada vjerovatno na to i navikli.

Preporučujemo