NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evko ko će se OPARITI do 2. oktobra

0

Danas Vam donosimo vijesti iz astrologije koja je mnogima zanimljiva. Astrolozi su za javnost otkrili koja četiri horoskopska znaka do 2. oktobra mogu očekivati mnogo novca u svom novčaniku. S obzirom na to da se retrogradni Merkur sada vratio na Djevicu, a Sunce ušlo u Vagu, ovaj period predstavlja priliv novca. U nastavku pogledajte da li je i Vaš horoskopski znak jedan od ova četiri sretnika!

Djevica – Ako ste rođeni u ovom znaku, Vi ste bili na tankom ledu zbog retrogradnog Merkura koji Vam je pomalo mrsio konce. Za Vas uskoro stiže dobra prilika za veću svotu novca, tako da očekujte neočekivano! Uz to, možete dobiti i do bre poklone u ovom periodu.

Vaga – Vagama odgovara u ovom periodu to što je Mars prešao u Blizance, te će upravo ovaj Mars da utiče na Vaše finansijske prilike. Novac Vam dolazi i to najvjerovatnije iz inostranstva. Period koji dolazi Vam omogućava lakše zarađivanje novca, te nestanak svih finansijskih problema, ako ste ih uopšte i imali.

Lav – U Vaše drugo polje je stigao Merkur koji Vam ukazuje na to da ćete uskoro dobiti novac koji dugo očekujete. U prošlosti, neko Vam je obećao određenu svotu novca, pa će se napokon i to isplatiti. Ne brinite se, do 2. oktobra, obećani novac treba biti u Vašim rukama! Vodolija – Trenutno, Vodolije imaju najbolji položaj planeta. Vama ovo odgovara, tako da je za Vas i više nego očekivano da dobijete novac i da budete bez finansijskih problema. Imat ćete sjajne poslovne ponude i prilike. Savjet: igrajte igre na sreću u ovom periodu. 

Preporučujemo