NOVAC LEŽE NA RAČUNE GRAĐANA Povećava se saldo, proverite svoje stanje!

0

I za danas imamo jednu jako lepu vest za sve vas koji nas čitaate u Srbiji. Dobro se zna da je Vlada republike Srbije u poslednjih godinu i po dana jako puno uradila za svoje građena, ali i firme i sve one koji su bili pogođeni sa situacijom oko pandemije korona virusa. Prema nekim grubljim procenama, svaki punoletni građanin Srbije je do sada dobio oko 1.100 evra. 

To je odlična brojka, ako uzmemo u obzir da su sve okolne zemlje do sada podelile 0 evra za svoje građane. Ako tome dodamo i veliki trud oko samog procesa vakcinacije, onda i ne treba nagađati ko će da pobedi na sledećim izborima u Srbiji. Vučić se čak u odnosu na svoje prethodnike suočio i sa kriminalom, a njegovi rezultati su i više nego vidljivi. Veljko Belivuk je iza rešetaka, a Radoje Zvicer je u bekstvu u Kolumbiji gde ga čuvaju ljudi od Pablo Eskobara, ali će i on najverovatnije da jako skoro padne u ruke pravdi. 

Prema neproverenim informacijama, i insajderima blizu policije, u celu priču se čak uključio i američki FBI. Mi danas govorimo o novoj novčanoj pomoići za jednu kategoriju stanovništva u Srbiji. A nakon što je i definitivno obećao penzionerima novu pomoć, kao i zdravstvenim radnicima, sada sledi nova finansijska injekcija. 

Nacionalna služba Zapošljavanja Srbije je najavila da će danas krenuti nova isplata za sve nezaposlene za juli mesec. Inače, i ova isplata će biti urađena preko Banke Poštanska štedionica. Za sve one koji žicve na Kosovu i Metohiji, isplata će da počne u subotu 21 avgusta. 

Preporučujemo