Nova devojka Sergeja Trifunovića je prelepa i POZNATA: Pojavio se na bratovoj svadbi s njom, pogledajte fotke!

0

Sergej Trifunović je jedan od najtalentovanijih glumaca u Srbiji koji je posljednjih godina psotao poznat i po svom poliitčkom angažmanu. Kada je u pitanju njegov privatni život on ga čuva daleko od očiju javnosti i medija i samo se nagađalo sa kojom djevojkom je u vezi.

Njega su povezivali sa poznatim ženama kao što su to pjevačica Nataša Bekvalac i Kristina Kovač a u posljednje vrijeme skoro da nije bilo moguće otkriti sa kim je u vezi i da li uopšte ima djevojku. Međutim na vjenčanju svog brata, također glumca Baneta Trifunovića koja je održana na jednom salašu Sergej se nije pojavio sam nego upravo u društvu zanosne plavuše i svi su odmah posumnjali da mu je upravo ona nova djevojka.

Da više ne bi bilo zabune i glumac ali i ona su na svojim nalozima na društvenoj mreži Instagram podijelili zajedničku fotografiju na kojoj su zagrljeni a u opisu su oboje stavili emotikon srca i svima je bilo jasno da su u vezi. Kako su mediji odmah otkrili radi se o poznatoj umjetnici iz Hrvatske Lućiji Travičić za koju se zna da obožava putovanja, životinje i slatkiše.

Da li će i Sergej poput svog brata uskoro uploviti u bračnu luku sa Lućijom ostaje da se vidi. Inače Sergej je ostvario niz uloga u poznatim srpskim filmovima a studirao je na glumačkoj akademiji u klasi sa Natašom Ninković, Nebojšom Glogovcem i Vojinom Ćetkovićem. Sergej je rođen u Mostaru a već dugo živi i radi u Beogradu. On se pored glumakog bavi i humanitarnim radom pa je tako osnovao i humanitarnu organizaciju Podrži život.