Njoj je mladić dobacivao u teretani DA JOJ SE VIDI SVE ISPOD MAJICE i gledao je… TADA JE UČINILA NEŠTO NEOČEKIVANO! ŠOK….

0

U nastavku donosimo vam jednu zanimljivu priču o kojoj niko i ne piše. Zante i sami da ukoliko ste ikada išli u teretanu, tu se zna naći vrlo jezivih ljudi koji vole da gledaju ili komentarišu druge, pa vam tako unište svaku volju za teretanom, treniranjem i svemu drugom. Ova priča će posebno zaintrigirati sve žene i devojke koje se bave svojim zdravljem, održavaju liniju ili idu na fitnes.

Naravno ovo su vrlo bitne stavke na koje žene obraćaju posebnu pažnju, a posebice u poslednje vreme. Sada vidimo da vlasnici teretana ili fitnes centara rade punom parom, pa čak i u ovo vreme korone. Danas vam donosimo jednu priču devojke koja je anonimno podelila svoju priču i ovo neugodno iskustvo na jednoj od društvenih mreža.

Ona je opisala neugodnu situaciju koja joj se desila kada je vežbala u svom ustaljenom terminu u tretani. Napominje da iako joj se nikad pre nije desilo ništa slično jer u ovom terminu trenira u istoj teretani već tri godine, ostavilo ju je ukopanu na par momenata no uspela je odgovoriti i suprotstaviti se pererznjaku. Kaže da je vežbala i gledala svoja posla sve dok joj jedan teg nije ispao iz ruku.

Tada joj je prišao jedan vrlo fin mladić koji joj je hteo pomoći i tada joj je rekao da joj se vide bradavice ispod topa. Rekao joj je da nije u redu da izaziva sve ostale muškarce, a ona mu je odgovorila da treba gledati svoja posla kao i da ukoliko se pogleda u ogledalo viodet će da ima grudi iste veličine kao i ona ali i da svojim bradavicama izaziva mušku populaciju.

Preporučujemo