NJIHOVA SKANDALOZNA PRIČA JE ŠOKIRALA SVE PA I IVANU, PROCURILA ISTINA: Tara je tada bila MALOLJETNA, desilo se prije svega 6 godina – “Bolja sam od njegove ženice, on je S** MAŠINA!”

0

Sha je izjavio da mu je Tara pisala poruke dok je imala 15 godina, ali to nije PRAVA ISTINA!

Dok gledam “Zadrugu” počnem se smijati, njih dvoje se samo pretvaraju. Zar ih nije sramota da se pretvaraju da su se tek sada zaljubili i da je ovo njihov prvi poljubac ili seks? Uvijek bi šarao sa svojim obožavateljkama, a to bi uglavnom bilo na raznim putovanjima po dijaspori. – počela je starleta, pa nastavila:

Kada je imala 15 godina, tripovala se da bude model pa je obijala sva vrata ne bi li je neko ubacio u spot ili slično. Upratila ga je, te ga spopala u jednom kafiću. On nije znao za godine jer mu je rekla da ima 18. Rekla mi je da izađem iz stana kako bi dovela nekoga, iako su produžili do sutra i rekla mi: “Spavaj molim te kod dečka, ovaj j**e kao lud!”. Jeste da sam ljuta bila ali ipak sam ostavila stan.

Iako joj je ponudio da bude glavna manekenka u spotu, Tara je to odbila te se nije ni pojavila kako je neko od drugarica ne bi odalo zbog godina. “Mašina je bre, pa prevario je ženu sa mnom. Ponosna sam na to, jer je to znak da sam dobra pi*ka i da vrijedim. Bolja sam od njegove ženice.”
Ovo u “Zadruzi” je samo probudilo stare uspomene na opasno dobru strast i odnos koji su imali. Žena ima pravo bre da zna s kime je život provela. – završava starleta koja se duže vrijeme družila sa Simovljevom.

 

Preporučujemo