NJEN ŽIVOT JE POTRESAN I UZBUDLJIV: Ljubavna priča Ivane Žigon i monaha pun je skandala i neočekivanih obrta! (FOTO)

0

Svi mi dobro znamo koliko je slavnih glumaca i glumica prošlo ovim prostorima i koliko ih se i dan danas bavi time. Nekad se desi da je to u nekim porodicama generacijski talent, pa se nekoliko naraštaja iste porodice proslavi na domaćoj estradi, i to je sigurno slučaj u porodici Žigon.

Glumac Steva Žigon je svima dugi niz godina bio jedan od omiljenih glumaca i već dugo nije s nama, ali zato svi godinama hvale njegovu kćerku Ivanu Žigon koja je poznata kao izvanredna glumica, ljepotica i mnogo drugih stvari. Ono što se dugo o njoj nije znalo je burna ljubav s monahom. Naime, Ivana Žigon je bila u braku s monahom po imenu Grigorije Brković koji je ostavio i vjeru i svoj status monaha da bi bio s neodoljivom glumicom. Vjenčali su se 2006. godine, šest mjeseci nakon smrti njenog slavnog oca i ubrzo su dobili dijete po imenu Stevan.

Monah Grigorije je dugo bio s Ivanom, ali se početkom 2010-ih desilo da su se morali rastati, mada su vremenom odustali od svega toga. Grigorije je Ivani pomogao oko nekih njenih projekata i ona tvrdi da su i dalje jedna sretna porodica koja služi svim članovima kao izvor podrške.

Unatoč ovome, muzičar Ninoslav Nino Ademović je 2014. godine tvrdio da je imao strasnu ljubavnu aferu sa glumicom i da je to sve trajalo dvije godine i da je ona od njega ukrala neke kompozicije. Ona je tada promovisala svoj mjuzikl i demantovala je sve što je Ademović imao da kaže Šta vi mislite o ovome?

Preporučujemo