Njen muž provodi 4 SATA dnevno u kupatilu: Njegov kolega slučajno otkrio TAJNU, pa joj se SMUČILO SVE…

0

Kako su društvene mreže doživele ekspanziju, jako često nalećemo na svakakve ispovedi od raznih ljudi širom sveta, koja su inspirisana istinitim dešavanjima, ali se uvek rade pod lažnim imenima, ili nik nejmovima čisto da se sačuva privatnost. Kao što možete da vidite po samom naslovu, mi danas imamo itekako zanimljivu priču koja je pred nama. 

Eliza Brajton ima 38 godina i celi život živi i radi u Torontu u Kanadi. Ona je bila udata, i primetila je da njen suprug svaku noć ulazi u toalet i tamo zaključan provodi po najmanje 15 minuta vremena, da bi se nakon dređenog vremena sve to povećalo na 30 minuta.

U krevetu je sve funkcionisalo na najbolji mogući naćin,tako da nije bilo šanse da je vara, i da ima neku aferu, to se jednostavno primeti na muškarcu i sve je bilo čisto po tom pitanju. Onda ga je ona upitala da ako ima neki zdravstveni problem da joj kaže i da će sve lakše da reše, na što bi on bio itekako agresivan i govorio joj je da je njegov problem to što je on u toaletu toliko vremena, ali ipak nije hteo da joj kaže šta radi tamo svaku večer.

Na kraju su otišli u jeddan restoran, i tamo je opet otišao u toalet i nije ga bilo jako dugo vremena. Tada je naišao njegov kolega sa posla i rekao joj da nema sreće u klađenju, i tada je shavtila da je postao ovisnik. Kada ga mje piitala odakle mu pare za kocku, on je rekao da je dobio povišicu, ali da joj ništa nije prijavio.

 

Preporučujemo