Niste valjda mislile da ljudi neće primetiti OVAKO LOŠ ODNOS: Dijana na Novakovom meču JASNO stavila do znanja šta misli o Jeleni! (FOTO)

0

U Beogradu se održava teniski turnir Srbija open na kojem učestvuje i najbolji igrač svijeta Novak Đoković koji je ove godine odigrao svega nekoliko mečeva jer zbog njegovog stava oko vakcinacije protiv kovida ne može da uđe u većinu država.

Da je to itekako uticalo na njegovu formu moglo se vidjeti na turnirima u Dubaiju i Monte Karlu gdje je poražen od puno slabije rangiranih igrača. I na samom startu ovog turnira je imao velike probleme u meču sa Đereom i malo je nedostajalo da i njega izgubi i sasvim je jasno da ovakav Nole neće moći da odbrani titulu u Rolan Garosu.

Ono što su mediji primjetili i ovaj put je da se njegova majka Dijana i supruga Jelena ne pojavljuju zajedno pa su čak sjedile i u različitim ložama što je mnogima samo potvrda da je njihov odnos ozbiljno narušen. Naime Jelena je sjedila u loži sa svojim prijateljima dok je Novakova majka bila u društvu djevojke svog najmlađeg sina Đorđa koji je i direktor ovog turnira.

Saška Veselinov očito mogo više odgovara kao društvo Dijani nego Noletova supruga a prve naznake da između Jelene i Dijane postoje nesuglasice je dala sama Noletova majka u jednom intervjuu u kojem je rekla kako je bila iznenađena kada je njen sin oženio Jelenu te da se ne slaže sa njenim načinom vaspitavanja djece. Naime poznato je da se Novak i Jelena hrane kao vegeterijanci a i njihova djeca također a Dijana kao svaka baka misli da bi trebali jesti i čokolade i druge slatkiše.