“NIŠTA VAM NE ZNAČI AKO TO NIJE KOSMOS ZAPISAO”: Bliži se trenutak odluke, a Marija Šerifović je ponovo surovo iskrena!

0

Najpoznatije muzičko takmičenje u regiji Zvezde Granda se bliži kraju ovogodišnje sezone u kojoj se desila jedna velika promjena kada je žiri u pitanju jer ga je napustila Jelena Karleuša koja je bila zadužena za podizanje atmosfere u studiju a zamijenila je njena ljuta protivnica Ceca Ražnatović.

Vođeno je puno polemika na ovu temu i nekima se sviđa i Ceca u ulozi člana žirija dok drugi tvrde da Jeleni u ovom poslu nije ni do kolejna. Međutim kada je u pitanju uspješnost članova žirija kao mentora tu je nepobjediva Marija Šerifović čiji su kandidati u zadnje dvije sezone osvojili prvo mjesto a ona se i sada osvrnula na takmičare i reka da postoje neki koje bi se moglo izdvojiti kao favorite i za koje ona lično smatra da imaju veliki potencijal ali ne želi da njihova imena otkriva u javnosti.

Ona također smatra da ne bi bio u redu favorizovati i reklamirati nekoga a to će se dogoditi tek kada se dođe doo polufinala što je po njenom mišljenju sasvim u redu. Novinari su Mariju pitali i da li postoji recept za uspjeh na estradi jer je ona već godinama jedna od najuspješnijih i najpopularnijih pjevačica a ona je rekla da takvo nešto ne postoji.

Može neko biti jako dobar pjevač ali kao nema dobru pjesmu to mu ništa ne vrijedi. Ista je sitaucija i ako je obrnuto i ništa ne znači osim ako ot nije kosmos zapisao. Marija je najavila i da će se povući iz žirija jer je tamo već pet godina a to je jako dugo.