Ceca Ražnatović je jedna od najpopularnijh folk pjevačica u Srbiji koja iza sebe ima veličanstvenu karijeru koja traje preko tri decenije i veliki broj hitova koji su nezaobilazni na svim proslavama. Ceca se u burnim devedesetim udala za Željka Ražnatovića Arkana koji je u to vrijeme bio jedanod najmoćnijih ljudi u Srbiji iako je svima bilo poznato da je pripadnik kriminalnog klana i traženi ratni zločinac.

On je svojim uticajem učinio puno za Cecinu karijeru a ubijen je prije više od 22 godine u beogradskom hotelu Interkontinental i tada je Ceca ostala mlada udovica sa dvoje male djece. Lidija Čirić poznata srpska književnica je bila u to vrijeme dadilja Cecine kćerke Anastasije i bila je dio porodice u to vrijeme i živjela je u njihovom domu.

Ona je u velikoj ispovijesti koju je dala za Fajter otkrila kako su ti dani izgledali i kako je uošte dobila posao bejbi siterke male Tase. Ona je rekla kako je njenu sestru pozvao njen poznanik koji je svojevremeno bio pripadnik Arkanove garde i rekao joj da Ceca za svoj butik traži jednu djevojku koja bi radila u njemu. Tražio je jednu djevojku po imenu Maja a njena sestra je rekla da Maje nema ali da je tu Lidija a on je rekao da ode do hotela Jugoslavija i da se javi Ceci.

Ona se malo dvoumila jer je bila u trenerci ali plata je bila dobra i iznosila je u to vrijeme oko 500 maraka a tada su prosječne plate bile tri marke. Ceca je bila njome oduševljena posebno što se zove kao i nejna sestra a tada je saznala da pjevačica ima četiri butika. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo