“Nisam smjela da uđem unutra, znala sam šta ću vidjeti”: Upala im u sobu, od prizora joj NIJE BILO DOBRO – Uhvatila muža sa svojom ROĐENOM SESTROM U KREVETU, ali to nije to!

0

Ana Rets (35) je inače doživjela jaku čudnu noć kada je uhvatila muža sa svojom rođenom sestrom u krevetu. Odlučila je podjeliti urnebesnu priču koja njoj i nije bila baš za smijanje.

Već neko vrijeme sam počela primjećivati zvukove koji su dopirali iz sobe moje sestre, to je bila moja sestra Beki. Domunđavala se sa mojim mužem Kenijem. Nisam htjela stvarati paniku, jer sam bila svijesna da ona ne bi nikada meni uradila ono najgore. Ona nam je bila glavni oslonac i podrška tokom karantina. Primjetila sam koliku je bliskost stvorila sa mojim mužem. Jedne noći mi se upalio alarm, osjetila sam da nema Kenija pored mene, ali sam ipak bila suviše umorna da bih ga tražila.. – piše Ana.

Pukao mi je film, nisam mogla izdržati, stajala sam pored vrata i plakala, nisam mogla da uđem u sobu jer sam se plašila onog najgoreg. Ušla sam i zanijemila – gledali su nešto na laptopu. Ispostavilo se da su svake noći gledali po jednu epizodu “Igre prestola”. Od ljutnje se nisam mogla smijati samoj sebi, upitala sam ih zašto su krili pa je Beki rekla da je insistirala da gledaju tokom večeri kako bi Keni imao više vremena za mene i djecu.

Ispostavilo se da je Keni u toku razgovora sa njenom sestrom shvatio da mu se serija jako gleda pa su s vremenom počeli da je zajedno prate. U komentarima su pisali pozdrave za njenu odluku da prati muža, naglasivši da je njezina priča sa smiješnim i pozitivnim krajem.

 

Preporučujemo