“NISAM JOJ JA MAJKA, NEK SE NJOJ NOSI!” Jovana Joksimović prvi put javno progovorila o Željkovoj ćerki iz prvog braka, a ovo je istina o njihovom odnosu…(FOTO)

0

Jovana Joksimović je svakako neko ko je uvek na meti paparaca, i javnost jednostavno voli da čita o njoj, pa makar i neke isprazne priče. Jako dobro se zna da je ona jako dugo u braku sa pevačem Željkom Jokimovićem, imaju dvoje dece, alisto tako Željko iz prvog braka ima i ćerku Ninu, koja je već punoletna i odrasla devojka. Ona još od razvoda živi sa majkom, a vikendom doazi kod oca, i tako se oni konstantno druže.

Ono što srpske medije uglavnom interesuje jeste odnos Jovane Joksimović i Nine, a sama voditeljica je nedavno za jedan srpski portal izjavila da ona njoj nikada ne može biti majka, a ni drugarica. jednostavno je tako, ali da uvek kod nje može da dobije neki savet,kao i lepu reč od iskusnije žene koja je prošla jako puno u životu. Ovim putem joj je žao što nije obradovala medije sa nekim jako lošim odnosem sa njom, ali u stvari to je prava istina..

Preporučujemo